УкраїнськаРусскийEnglish
Четвер, 28 березня 2024
Лабораторія Перетворюючі пристрої приладів
Матеріально-технічна база кафедри - Матеріально-технічна база кафедри

НАВЧАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ З ДИСЦИПЛІНИ “ПЕРЕТВОРЮЮЧІ ПРИСТРОЇ ПРИЛАДІВ” (КІМНАТА 168-А)

У 2000 р. викладачами кафедри проф. д.т.н. Безвесільною О.М., к.т.н. доц. Киричуком Ю.В., к.т.н. доц. Нечаєм С.О., к.т.н. асист. Ткаченко С.С. аспірантами, магістрами, бакалаврами створено нову навчальну лабораторію з дисципліни “Перетворюючі пристрої приладів” в кім. 168-А, 1-го корпусу (фото), призначену для досліджень вимірювальних перетворювачів різних механічних величин (в тому числі ДНГ), де студенти, аспіранти, магістри проводять наукову роботу, навчальні заняття, методичну підготовку за підручниками і навчальними посібниками.

Лабораторію укомплектовано новими стендами, які зроблено руками студентів під керівництвом викладачів. На великих стендах наглядно показано приклади використання перетворюючих пристроїв приладів у розробках нової техніки в Україні (у літаках, у двигунах та інш.).

У лабораторії розміщено бібліотеку, в якій знаходяться підручники, навчальні посібники, методичні вказівки з дисциплін: “Перетворюючі пристрої приладів” для студентів 3-го курсу денної форми навчання та студентів 4-го курсу заочної форми навчання; “Наукові дослідження в галузі вимірювання механічних величин” для магістрів кафедри.

labris
Фотографія навчальної лабораторії з дисципліни “Перетворюючі пристрої приладів” (більше фото)

У лабораторії створено умови для плідної роботи спеціалізованої вченої ради для захисту кандидатських та докторських дисертацій. Розміщено презентаційну систему для наглядного представлення дисертаційних матеріалів.

 
Годинник
ПОСИЛАННЯ
Цитата
Все должно быть изложено так просто, как только возможно, но не проще. (Альберт Эйнштейн)

Пошук
Статистика
Користувачі : 4733
Зміст : 252
Переглянути хіти змісту : 2986819
Останні статті