УкраїнськаРусскийEnglish
Вівторок, 19 березня 2024
Випускники

За час існування кафедри було підготовлено по денній, вечірній і заочній формам навчання більше 4000 фахівців, з них більше 180 фахівців для закордонних країн (Польщі, В’єтнаму та інш.). Виконано більше ніж 70 науково-дослідних і господарських робіт з фундаментальних та прикладних досліджень з питань сучасного приладобудування.

Випускники кафедри мають вагомі досягнення у професійній діяльності і працюють у різноманітних сферах промисловості, науки та освіти. У якості прикладів видатних учених, промисловців, державних діячів-випускників кафедри можна назвати :



  • Таланчук Петро Михайлович, д.т.н., професор, Президент Академії інженерних наук, академік Академії педагогічних наук України, Президент Університету «Україна», бувший ректор НТУУ «КПІ», перший міністр освіти незалежної України;

  • Мамедов Роман Камільевич, д.т.н., професор, завідувач кафедри ЛІТМО, Росія;
  • Дубінець Олександр Іванович, д.т.н., професор, завідувач кафедри Національного технічного університету України “КПІ”;

  • Синельников В’ячеслав Іванович, директор заводу «Вілейка» (Білорусь);
  • Глущенко Анатолій Романович, генеральний директор НВК «Фотоприлад», м.Черкаси;

  • Ілієв Ілія Колев, к.т.н., завідувач кафедри Габровського вищого механіко-електротехнічного інституту м. Габрово, Болгарія;
  • Іванов І.А., заступник директора годинникового заводу м. Габрово, Болгарія;
  • Ігова І.К., головний конструктор приладобудівного заводу, м. Софія, Болгарія.
  • Голуб В.В. Senior Software Design Engineer Microsoft Corporation Redmond, WA , США і інші.

Сьогодні особлива увага приділяється збереженню традицій, напрацьованих кафедрою за попередні роки, подальшому зміцненню зв’язків із Академією наук, провідними підприємствами, міжнародними інституціями, відкриттю нових спеціальностей («Інформаційні технології) як відповідь на потреби сучасності. Проводиться удосконалення навчального процесу, впровадження сучасних інформаційних технологій, обладнання лабораторій новою сучасною комп’ютерною технікою і програмним забезпеченням (Європейським програмним забесбечення сучасною системою проектування «Катія», пошук та встановлення нових шляхів науково-навчального співробітництва з профільними  інститутами НАН України (і-т Кібернетики, ГАО НАНУкраїни, з-д Арсенал, НТК ім. Антонова і іншими).

Лабораторії  кафедри оснащені сучасними комп’ютерами, у  тому числі «LENOVO».

 
Годинник
ПОСИЛАННЯ
Цитата
«Почему?» – можно назвать матерью всех наук. (Артур Шопенгауэр)

Пошук
Статистика
Користувачі : 4730
Зміст : 252
Переглянути хіти змісту : 2968758
Останні статті